Hallo daar! Ik ben Nienke

Een moeder van twee levendige kinderen - een 4-jarige zoon en een 6-jarige dochter. Mijn thuisbasis is het prachtige Groningen.

Mijn verhaal

Overweldigd door onverklaarbare klachten

Tijdens de zwangerschap van mijn dochter werd ik overweldigd door onverklaarbare klachten:bloedverlies, harde buiken en een onbeheersbare drang naar zoetigheid. Destress leek nooit te wijken.

De bevalling zelf was traumatisch, en in de nasleep voelde ik me compleet verloren.

Uitgeput en depressief verlangde ik naar mijn oude zelf, naar mijn vrijheid.

Er moest verandering komen.

Na maanden van deze duistere spiraal doorstaan te hebben, besloot ik dat het genoeg was. Ik nam zelf het initiatief en zocht hulp. 

Met medicatie voor slaap en gesprekken met een psychotherapeut begon ik langzaam maar zeker mijn weg terug te vinden.  Ik dook dieper in de wereld van gezonde voeding en suppletie, en ontdekte de kracht die daar verscholen lag. Elke dag werd ik sterker, meer in controle.

Waarom kan ik je helpen?

3x waarom ik jou kan helpen.

Boeken
01
///

Mijn nieuwe identiteit begon vorm te krijgen, en ik vond plezier in het moederschap terug, samen met mijn levensvreugde.

02
///

Recentelijk heb ik zelfs een studie gevolgd tot Orthomoleculair adviseur en in januari heb ik mijndiploma behaald :-)

03
///

Met mijn eigen ervaringen in de zwangerschap, bevalling en postpartum periode, en nu met mijn professionele kennis, geloof ik oprecht dat ik anderen kan helpen.

Ben jij klaar voor verandering? Laten we samen jouw geluk herontdekken.

Plan een adviesgesprek in en maak die verandering vandaag.

Inplannen

Met welke klachten kan je bij mij terecht?

Ik richt mij specifiek op het ondersteunen van vrouwen die te maken hebben met hormoongerelateerde uitdagingen. Of het nu gaat om een onvoorspelbare cyclus, PCOS, PMS, menstruatieproblemen, een verlangen naar zwangerschap of het omgaan met (pre)menopauzale symptomen, hier ben je aan het juiste adres. Samen zetten we stappen naar een gebalanceerder en gezonder leven. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te begeleiden op jouw reis naar welzijn en vitaliteit.

Waar vinden de sessies plaats?

De keuze is aan jou! Onze sessies kunnen plaatsvinden op drie verschillende locaties: online, bij jou thuis of in mijn kantoor. Wat je voorkeur ook is, ik sta klaar om je te ondersteunen waar jij je het meest comfortabel voelt.

Kan ik gebruik maken van een betalingsregeling?

Zeker weten. Mijn betalingsvoorwaarden zijn gebaseerd op termijnen van 3, 4 of 5 keer. Je ontvangt na elk consult een factuur, dus het aantal termijnen hangt af van hoe vaak we elkaar zien of spreken. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen die zich wil richten op zijn of haar gezondheid, dat ook kan doen, zonder financiële belemmeringen.

Worden de trajecten vergoedt door de zorgverzekeraar?

Helaas worden de trajecten (nog) niet vergoedt door de zorgverzekeraar.