Happy Belly

“Geef jezelf en je baby de beste start!


Tijdens de zwangerschap is goede voeding essentieel voor zowel jou als je kleintje. Maar soms is voeding alleen niet genoeg om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Daarom is het tijd voor een krachtige zwangerschapsmulti die jou en je baby alles biedt wat jullie nodig hebben, zoals foliumzuur, vitamine B12 en vitamine D. Maar niet zomaar één – kies voor kwaliteit, opneembaarheid en natuurlijke ingrediënten.

Maar laten we niet vergeten dat jouw welzijn en dat van je baby verder gaat dan alleen supplementen. Check of je geen tekorten hebt, houd je hormonen in balans, beperk stress, zorg voor een gezond gewicht en onderzoek eventuele voedselintoleranties of spijsverteringsproblemen. Samen zetten we de eerste stap naar een stralende zwangerschap en een gezonde start voor jouw kleintje. Ready, set, glow for two!”

Inclusief:

+ Intake 1,5 uur op locatie (bij jou of mij thuis) of via ZOOM

+ 4 Vervolgconsulten van 45 min (bij jou of mij thuis) of via ZOOM

+ Plan van aanpak (ca 10 kantjes)

+ Receptenbundel rond en gezond (50 recepten)

+ Vrijblijvend app en mailcontact 9 maanden lang

Investering: 777,- euro

Beniewd wat jij kan bereiken?

Neem dan contact op

Plan jouw succes

Lees hier verder...

Happy Mama

“Speciaal voor moeders die na de bevalling niet helemaal lekker in hun vel zitten, wil ik het verschil maken.Of het nu gaat om preventie vóór en tijdens de zwangerschap, of om het herstel erna, je hoeft je niet neer te leggen bij een gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid.

Meer Lezen

Happy Belly

Dit is HET traject om te volgen als je (net) zwanger bent en je de cellen van jouw eigen lijf en jouw baby optimaal wil vullen met belangrijke voedingsstoffen.

Meer Lezen

Happy Hormones

Dit is HET traject wanneer je voornamelijk aan de slag wilt gaan met jouw hormonale gezondheid. Heb je last van acné? Stemmingswisselingen wanneer de menstruatie nadert? Krampen? Een kortdurende of misschien wel enorm langdurende menstruatie? PCOS? Heb je een vermoeden dat je hormonen niet VOOR je werken? Of een kinderwens? Dan zit je met dit traject helemaal goed!

Meer Lezen