Happy Mama

Speciaal voor moeders die na de bevalling niet helemaal lekker in hun vel zitten, wil ik het verschil maken.

Of het nu gaat om preventie vóór en tijdens de zwangerschap, of om het herstel erna, je hoeft je niet neer te leggen bij een gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid.

Het is niet ‘normaal’ om je niet goed te voelen na de bevalling. Je bent niet zwakker dan die buurvrouw die na een paar dagen alweer stralend in de supermarkt staat.Na de zwangerschap kunnen er nog steeds tekorten aan voedingsstoffen in je lichaam zijn ontstaan. Je hebt immers een kindje laten groeien in je buik, en al die benodigde stoffen zijn uit jouw lichaam gekomen.

Dit staat bekend als zwangerschapsdepletie. Het kan leiden tot vermoeidheid, prikkelbaarheid, somberheid, zwakte en ziekte – alles wat je niet kunt gebruiken in een tijd waarin er al zoveel van je wordt gevraagd!

Het is dus belangrijk om deze tekorten zo snel mogelijk aan te vullen en je lichaam weer in balans te brengen.

Inclusief:

+Intake 1,5 uur op locatie (bij jou of mij thuis) of via ZOOM+3 Vervolgconsulten van 45 min (bij jou of mij thuis) of via ZOOM

+Plan van aanpak (ca 10 kantjes)

+Receptenbundel rond en gezond (50 recepten)

+Vrijblijvend app en mailcontact 3 maanden lang

Investering: 555 euro

Beniewd wat jij kan bereiken?

Neem dan contact op

Plan jouw succes

Lees hier verder...

Happy Mama

“Speciaal voor moeders die na de bevalling niet helemaal lekker in hun vel zitten, wil ik het verschil maken.Of het nu gaat om preventie vóór en tijdens de zwangerschap, of om het herstel erna, je hoeft je niet neer te leggen bij een gevoel van vermoeidheid en lusteloosheid.

Meer Lezen

Happy Belly

Dit is HET traject om te volgen als je (net) zwanger bent en je de cellen van jouw eigen lijf en jouw baby optimaal wil vullen met belangrijke voedingsstoffen.

Meer Lezen

Happy Hormones

Dit is HET traject wanneer je voornamelijk aan de slag wilt gaan met jouw hormonale gezondheid. Heb je last van acné? Stemmingswisselingen wanneer de menstruatie nadert? Krampen? Een kortdurende of misschien wel enorm langdurende menstruatie? PCOS? Heb je een vermoeden dat je hormonen niet VOOR je werken? Of een kinderwens? Dan zit je met dit traject helemaal goed!

Meer Lezen